Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN “VİRANŞEHİR’DE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL” İLAHİ KONSERİ

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN “VİRANŞEHİR’DE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL” İLAHİ KONSERİ
REKLAM ALANI
18.04.2022
A+
A-

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN “VİRANŞEHİR’DE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL” İLAHİ KONSERİ

Viranşehir Belediyesi tarafından “Viranşehir’de Ramazan Bir Başka Güzel” etkinlikleri kapsamında Muzaffer Gürler konseri düzenlendi.

Viranşehir Belediyesi Amfi tiyatroda konser veren İlahi sanatçısı Muzaffer Gürler, etkinliğe katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Duygu dolu geceye, Şanlıurfa  Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, eşi Sibel Ekinci, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, Belediye birim müdürleri ve personelleri ile çok sayıda kişi katıldı. Etkinlik, Hacivat- Karagöz oyunu ve Semazen gösterimi ile başladı.

Daha sonra alkışlar eşliğinde sahne alan İlahi sanatçısı Muzaffer Gürler, Türkçe, Kürtçe ve Arapça söylediği birbirinden güzel ve duygu yüklü ilahilerle izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
Söylediği eserleriyle milyonların beğenisini ve takdirini kazanan Muzaffer Gürler, Sabır diyarında olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında kendisini Şanlıurfa Viranşehirlilerle buluşturan Belediye Başkanı Salih Ekinciye teşekkür etti.

Konseri vatandaşlarla birlikte izleyen Başarılı Belediye Başkanı  Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, programın sonunda etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, Muzaffer Gürler’in yürekten seslendirdiği ilahilerle katılımcıları adeta mest ettiğini söyledi.

Konser sonrası sanatçı Muzaffer Gürler’e günün anısına hediye sunan Başkan Ekinci, Ramazan ayına ve ruhuna yakışır şekilde bu ve buna benzer etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

Konsere katılan vatandaşlar ise, Ramazan ayının ruhuna uygun düzenledikleri ilahi konserden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür ettiler.

 

 

 

REKLAM ALANI