Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

1453 KRAL MEDYA ANKARA TEMSİLCİMİZ FATİH ÖZBEK ‘DEN AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKAN YARDIMCISI İSMAİL ERGÜNEŞ ‘E ZİYARET

1453 KRAL MEDYA ANKARA TEMSİLCİMİZ FATİH ÖZBEK ‘DEN AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKAN YARDIMCISI İSMAİL ERGÜNEŞ ‘E ZİYARET
REKLAM ALANI
01.03.2022
A+
A-

1453 Kral Medya Yayın Grubu ve Ankara Temsilcimiz Gazeteci Fatih Özbek, Kejan Aşiret Lideri Ak Teknik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Ünlü Siyasetçi Ahmet Kıran ile T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş `i makamında ziyaret ettiler.

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Ziyarette Bakan Yardımcısı Ergüneş, 1453 Kral Medya Yayın Grubu ve Ankara Temsilcimiz Gazeteci Fatih Özbek ve Ak Teknik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kıran `ın hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Bakan Yardımcısı Ergüneş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak atılan Adımları anlatan Bakan yardımcısı ülkemizi Refah Düzeyi yüksek Ülkeler Arasında Üst sıralara getirmek için Yoğun mesai harcadıklarını Vatandaşa Yukardan bakmak yerine Birebir iletişime geçerek Tüm Sorunları yerinde belirleyip Çözüm noktasında Tüm Bakanlık Çalışanlarımız ile Nokta koymak Olduğunu Belirtti.

Özbek ise T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sayın İsmail Ergüneş` i 1453 Kral Medya Yayın Grubu ve Ankara Temsilcisi Gazeteci Fatih Özbek olarak beraberimizde Ak Teknik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hayır Sever İş Adamı Ahmet Kıran ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz.

Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş`e 1453 Kral Medya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Abdullah Yiğit `in selamını ileterek. Dünyanın 7. Kıtasında Türkiye’nin 7. Bölgesinde Yerel, Ulusal ve Uluslar arası 66.haber sitelerimizin çalışmasını anlattık. Biz 1453 Kral Medya Yayın Grubu olarak her zaman devletimizin yanındayız.

YUSUF CANER ÖZBEK- ANKARA-Özel Haber

REKLAM ALANI