Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VİRANŞEHİR’DE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

VİRANŞEHİR’DE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
26.07.2022
A+
A-

VİRANŞEHİR’DE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, vatandaşların daha temiz bir şehirde yaşamasını sağlamak, temizliği yaygınlaştırmak ve yaşam tarzı haline getirmek için başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından günlük olarak yapılan yıkama, sulama, cadde, sokak, meydan süpürme, atık toplama işlerine ilâve olarak, şehrin dört yanında çok sayıda ekiple temizlik ve bakım çalışmaları yürütülüyor.

Ekipler genel temizlik çalışmaları kapsamında ot biçme, sulama, çöp toplama, yol yıkama ve yol süpürme gibi birçok farklı alanda hizmet vermeye devam ediyor.

Şehir merkezi ve mahallelerde çalışmalar devam ederken yeşil alanlar yabani otlardan temizlenerek, görsel bakımdan daha iyi hale getiriliyor.

Park ve bahçeler gibi vatandaşların sık bulunduğu mevkilerde, temizlik ve bakım çalışmalarının kesintisiz şekilde sürdüren ekipler süpürme, yıkama, mıntıka temizliği ve genel temizlik yaparak vatandaşların kullanımına sunuyor.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Genel temizlik çalışmalarının aralıksız devam edeceği kaydedildi.

Yapılan temizlik çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

 

 

REKLAM ALANI