Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Üniversite okuyan öğrencileri evlerinde ziyaret edip, birlikte sahur yaptı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Üniversite okuyan öğrencileri evlerinde ziyaret edip, birlikte sahur yaptı
REKLAM ALANI
22.04.2022
A+
A-

Başarılı Belediye Başkanı Her zaman İlçede yaptığı çalışmalarla Örnek Belediye Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Üniversite okuyan öğrencileri evlerinde ziyaret edip, birlikte sahur yaptı.

Gençler ve öğrencilerle her platformda bir araya gelen Şanlıurfa  Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir Gençlik Kolları Başkanı Sıraç Yıldırım ile Üniversiteli gençleri evlerinde ziyaret ederek, sahur sofralarına konuk oldu.

Gözünde öğrencilik yıllarındaki Ramazan-ı Şerif günlerini canlandıran Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci,  öğrenci evinin mutfağa girerek yemek hünerlerini sergiledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih  Ekinci’nin kendi elleriyle yaptığı ve pişirdiği menemen gençlerden tam not aldı.

Üniversite öğrencileriyle sahurda bir araya geldiklerini ifade eden Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci; “Geleceğimizin teminatı üniversiteli genç kardeşlerimizin hem Ramazan-i Şerif’lerini tebrik ettik. Hem de muhabbetlerine ve gönül sofrasına konuk olduk. Gençlerle bir araya gelmekten çok büyük keyif alıyorum. Çünkü gençlerimizin enerjisi her zaman bizlere güç veriyor. Gençlerin fikirleri bizim çok önemli. Sahur vakti fikirlerini dinledik. Gençlerin sorularını cevapladık. Biz de öğrencilik günlerimize tekrar döndük. Öğrenci evlerinde sahur vakti, muhabbet vaktidir. Bugün de sahurda çaylarımız demli, muhabbetimiz koyuydu.” dedi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci,  Ramazan-ı Şerifin bereketini ve coşkusunu kendileriyle paylaşan üniversiteli gençlere güzel sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Üniversite öğrencileri ise, güzel muhabbet ve sohbetleri için Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, işimiz gücümüz Viranşehir ilçemiz için

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.