Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede yeniden güven tazeleyen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyareti

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede yeniden güven tazeleyen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyareti
REKLAM ALANI
21.04.2022
A+
A-

Başarılı Belediye Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede yeniden güven tazeleyen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci beraberinde Belediye Meclis üyesi Eyüp Öztürk ile belediye meclis üyeleri ile birlikte olağan genel kurullarını tamamlayan Viranşehir Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Sert, Viranşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Halit Karatepe ile Viranşehir Giyim ve Deri Eşyalar Odası Başkanı Mahmut Yılmaz ve yönetim kurullarını ziyaret etti. Sıcak ortamda gerçekleşen ziyarette; Oda başkanları ve üyelerinin taleplerini dinleyen Başkan Ekinci, oda başkanlarını tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, her geçen büyüyen ve gelişen Viranşehir’i ilçenin tüm dinamikleriyle birlikte geleceğe hazırladıklarını belirterek, “Esnaflarımız da bizim için çok değerlidir. Viranşehir’imize katma değer sağlayacak, esnafımızın da işlerini arttıracak çalışmaların içinde olmaya devam edeceğiz. Bu noktada bir süre önce düzenlenen genel kurullarda, yeni seçilen oda başkanlarımızı ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Oda başkanları da Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.