Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti
REKLAM ALANI
21.04.2022
A+
A-

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Vatandaşlardan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci `ye sevgi seli .

Belediye işlerinde fırsat buldukça esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Salih Ekinci, ziyaret alışkanlığını sürdürmeye devam ediyor.

Başarılı Belediye Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye Meclis üyesi Eyüp Öztürk ile beraberinde meclis üyeleri ile eski Derik caddesi ve Deveciler pasajı esnafını ziyaret ederek, esnaflara hayırlı ramazanlar, bol ve bereketli kazançlar diledi.

Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Ekinci, talepleri yerinde dinlemeyi ve anında çözüme kavuşturmak için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini söyledi.

Tek hedefi ve düşüncesinin sevdalı olduğu ilçesine hizmet etmek olduğunu dile getiren Ekinci, son 3 yılda olduğu gibi bu yıl da hizmet çıtalarını artırarak sürdüreceklerini kaydetti.

Esnafların sıcak ilgi ve alakası ile karşılanan Başkan Ekinci, güler yüzleri ve ilgilerinden dolayı esnafa teşekkür etti.

Başkan kendilerini sürekli ziyaret ettiğini belirten esnaflar ise, Başkan Ekinci’nin çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.