Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ustalık sınıfları, eğitim, alıştırmalar: Birleşik Rusya bölgelerde spor etkinlikleri düzenledi

Ustalık sınıfları, eğitim, alıştırmalar: Birleşik Rusya bölgelerde spor etkinlikleri düzenledi.

Ustalık sınıfları, eğitim, alıştırmalar: Birleşik Rusya bölgelerde spor etkinlikleri düzenledi
REKLAM ALANI
10.08.2024
A+
A-

Ustalık sınıfları, eğitim, alıştırmalar: Birleşik Rusya bölgelerde spor etkinlikleri düzenledi

2024,

Tüm Rusya Spor Maratonu “Rusya’nın Gücü” kapsamında gerçekleştiler
Buryatia’nın Kultushnaya bölgesinde Birleşik Rusya’nın desteğiyle görme engelliler arasında Cumhuriyetçi Yaz Spartakiad’ı düzenlendi. Katılımcılar cumhuriyetin her yerinden ve Trans-Baykal Bölgesi’nden geldi. 100 metre koşusu, ayakta uzun atlama, gülle atma, bayrak yarışı ve halat çekme branşlarında yarıştılar.

Bireysel şampiyona yarışmalarının kazananları ve ödül kazananlara diplomaları ve teşvik ödülleri verildi.

Çuvaşistan’ın Torkhany köyünde, Shumerlinsky belediye bölgesinin bisiklet şampiyonası ve şampiyonası, Olimpiyat Oyunları şampiyonu Valery Yarda’nın anısına “Yol-bireysel zamana karşı yarış” disiplininde gerçekleşti.

Spor okullarından, kulüplerden ve diğer kuruluşlardan 127 sporcu start çizgisine çıktı.

Yaş gruplarında dereceye girenlere ve ikincilere sertifika ve madalyaları verildi. Mutlak kazananlara kupalar verildi ve şampiyon unvanı verildi.

 

Murmansk’ta, Avangard spor kompleksinin müdürü, SSCB spor ustası, “ Çocuk Sporları ” parti projesinin aktivisti Sergei Tyan, Murmansk kapsamlı sosyal hizmetler merkezinin (genç engelliler için günlük bakım departmanı) öğrencileriyle bir ders verdi. ).

Sosyal merkezin koğuşları dövüş sanatlarının temelleriyle tanıştı ve mınçıkalarla çalışırken kendilerini kanıtlayabildiler. Etkinlik koordinasyon, güç ve dayanıklılığın geliştirilmesine katkıda bulundu.

“Çocuklara mınçıkalarla çalışmanın temellerini gösterdik. Sergey Tyan, bugünkü dersin “müdahale” ve “sekiz” gibi temel unsurlarda uzmanlaşmaya ayrıldığını söyledi.

 

Mordovya’daki Saransk doğum hastanesinde de hamile anneler için egzersizler yapıldı.

Tüm Rusya yaz spor maratonunun “Rusya’nın Gücü” 1 Haziran’dan 10 Ağustos’a kadar sürdüğünü ve ünlü sporcularla çeşitli spor etkinlikleri, antrenmanlar, egzersizler ve ustalık sınıfları içerdiğini hatırlatalım. Spor etkinliklerine katılmak için “Rusya’nın Gücü” projesinin web sitesinde kayıt olabilirsiniz.

#Buryatia Cumhuriyeti
#bölgeler
#Mordovya Cumhuriyeti
#Çuvaş Cumhuriyeti
#Murmansk bölgesi
#Rusya’nın Gücü
#partiprojeleri
#ÇocukSporu
#Tian
#maraton
#halksovz
#üst düzey sınıflar
#turnuva
#yarışmalar
#şarj cihazı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/master-klassy-trenirovki-zaryadki-edinaya-rossiya-organizovala-sportivnye-meropriyatiya-v-regionah

, , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.