Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
17.06.2022
A+
A-

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, yayınladığı kutlama mesajında;

Ailesinin mutluluğunu her şeyin üstünde tutan, anne ile birlikte yetiştirdiği evlatlarıyla toplumumuzun geleceğini şekillendiren, sevgi, özveri ve güvenin sembolü, yaşamımızın güçlü çınarları babalarımızın Babalar Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveri ile yerine getirmektedirler. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Bizleri yetiştirip, büyüten ve tecrübeleri ile geleceğe hazırlayan babalarımız, koruyan ve kollayan olarak yaşantımıza yön vermede bizlere hep örnek olmuşlardır.

Sadece varlıklarıyla bile adımlarımıza güç katabilen büyük kahramanlarımız olan babalarımızın, tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, başarılarıyla gururlanmak, vatanına, milletine faydalı olduklarını görebilmektir. Bunun için varlık sebebimiz olan ve üzerimizde sonsuz hakkı bulunan babalarımızın rızasını kazanmak, onların dualarını almak, onlara karşı vefalı olmak her evladın birinci vazifesidir.

Bu anlamlı günde, evlat acısıyla yürekleri dağlanmış şehit babalarımızın acılarını paylaşıyor, Allah’tan sabır diliyor, şehitlerimizden bizlere emanet kalan ve bu günü buruk karşılayan yavrularımızı da sevgi, şefkat ve muhabbetle kucaklıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; fedakarlığın ve merhametin simgesi, evlatlarının kahramanı, kocaman yürekli tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyor, ebediyete intikal etmiş babalarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI