Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TURKKON TEŞKİLAT BAŞKANI KADİR GÜVEN ŞANLIURFA İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ 

TURKKON TEŞKİLAT BAŞKANI KADİR GÜVEN ŞANLIURFA İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ 
REKLAM ALANI
14.01.2024
A+
A-

TURKKON TEŞKİLAT BAŞKANI KADİR GÜVEN ŞANLIURFA İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
Açıklama yok.
Turan Devletleri Birleşik Konfederasyonu TURKKON Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Kadir Güven ve beraberinde TURKKON Kadın Kolları Genel Başkanı ve Turkkon proje koordinasyon Başkanı Nesrin Çınaroğlu İle Beraber Dün Gaziantep İl Teşkilatı ziyaretinden sonra Bugün Şanlıurfa İl Teşkilatını ziyaret ettiler.
Açıklama yok.
TURKKON Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Kadir Güven, Şanlıurfa Teşkilatı Ziyaretinden Dolayı şu ifadelere yer verdi;
Açıklama yok.
TURKKON Genel Başkanımız Sn. Murat Çobanoğlu`nun talimatları ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde Bulunan il Başkanlıklarımızı ziyaret etmeye başladık. İlk olarak Gaziantep ilimizden başlayarak bugün ise Şanlıurfa İl Teşkilat Başkanımız Sn. Sabit Göktaş ve 13 İlçe Başkanımız ile bir araya gelerek. TURKKON Genel Başkanımız Sn. Murat Çobanoğlu`nun selamlarını ileterek Genel Başkanımız Sn. Çobanoğlu `nun göndermiş olduğu Plaketi Şanlıurfa İl Teşkilat Başkanımız Sn. Sabit Göktaş `a taktim ederek. Çalışmalarında başarılar diledik.
Açıklama yok.
Peygamberler Şehri Şanlıurfa ilinde olmak çok güzel nedense bugün şehitlerimiz var mekânları cennet olsun vatan sağ olsun. Biz TURKKON olarak yurt içinde ve yurt dışı temsilciliklerimiz de çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz Turan. Hz. İbrahim Makamı ve Balıklı Gül ziyaret ederek balıklara yem attık ve dua ettik. Rabbim Ülkemizi ve Bizleri şeytanların şehrinden korusun diyerek 2024 yılı TURKKON yılı olsun dedi.
Açıklama yok.
TURKKON Şanlıurfa İl Teşkilat Başkanı Sabit Göktaş ise TURKKON Genel Başkanımız Sn. Murat Çobanoğlu`nun başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Bugün Şanlıurfa İlimize gelerek bizleri ziyaret eden TURKKON Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanımız Sn. Kadir Güven ve TURKKON Kadın Kolları Genel Başkanı ve Turkkon proje koordinasyon Başkanı Sn. Nesrin Çınaroğlu Başkana teşekkür ediyorum. Bizde Şanlıurfa İl Teşkilatı ve 13 İlçe Başkanları olarak her zaman genel merkezin yolu doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Dedi.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –Özel Haber
Açıklama yok.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.