Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
12.07.2023
A+
A-

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;

15 Temmuz 2016 tarihinde, FETÖ’cü vatan hainleri tarafından, Milletimizin iradesi hiçe sayılarak demokrasimize, cumhuriyetimize ve aydınlık geleceğimize karşı hain ve kalleş bir darbe girişiminde bulunulmuştur.

O gece, dış güçlerin cesaretlendirmeleri ile içimize sızmış hainler, sinsice planlarını uygulamaya çalışmış, Milletimizi esaret altına almaya, Devletimizi ele geçirmeye çalışmışlardır.

Milletimiz, engin irfanıyla darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren tüm gerçekleri görmüş ve hemen harekete geçmiştir. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, her kesimden insanıyla ülkesinin sahipsiz olmadığını göstermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine meydanlara sel gibi akmış, istiklal ve istikbaline kast etmek isteyenlere karşı durmuştur.

Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden Milletimiz, geceler boyunca demokrasi nöbeti tutmuş, meydanları boş bırakmamış ve büyük bir demokrasi zaferine imza atmıştır. Tüm bu yaşananlara dünya gıpta ile bakmış, şanlı tarihimizin sayfalarına bir destan daha eklenmiştir.

Milletimiz; geçmişte olduğu gibi gelecekte de ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine, demokrasisine, iradesine ve bağımsızlığına yönelik her türlü hain saldırı karşısında şanlı tarihinden aldığı ilhamla gereken özveriyi, dik duruşu, azim ve kararlılığı gösterecektir.

Şunu bütün dünya bilmelidir ki; 15 Temmuz 2016 gecesini ve o gece vatanımızın bekası için canını feda eden aziz şehitlerimiz ile cesaret timsali kahraman gazilerimizi asla unutmayacak, 15 Temmuz’da yazılan destanı ve bu destanın kahramanlarını nesilden nesle aktaracağız.

Bu vesileyle, anayasal düzenimizin korunması, ülkemizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğü, geleceğimizin kararmaması için hayatını feda eden tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.