Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TARIMKON, AZERBAYCAN’DA

TARIMKON, AZERBAYCAN’DA
REKLAM ALANI
12.04.2022
A+
A-

TARIMKON Genel Başkanı Hakan Yüksel ve Tarımkon Kafkaslar Bölge Başkanı Reşad Babayev ile Azerbaycan Sahipkarlar Milli Konfederasyonu unu Genel Sekreteri Sayın Fuad Hummetov ile görüştü.

Açıklama yok.

İki Konfederasyon arasında 2013 yılından bu yana işbirliği protokolü var. İki kuruluşu iki ülke işadamları arasındaki ticaret köprüleri kuruyor.

TARIMKON, Azerbaycan Sahipkarlar Milli Konfederasyonu’na bağlı iş adamlarını Afrika da iş birliktelikleri yapmaları konusunda ortak işbirliği, B2B, B2C iş toplantıları düzenlenmesi konusunda anlaşmaya vardılar.

TARIMKON Genel Başkanı Hakan Yüksel, Azerbaycan’lı İş adamlarının Afrika da olması gerekiyor. Bizler bir millet, iki devletiz, bir millet olarak her kıtada bir olalım, birlikte kazanalım, güçlerimizi birleştirelim. Tarım ve gıda alanında bir olalım. Biz bir olduğumuz her alanda hep kazanan taraf oluruz dedi.

HABER :ABDULLAH YİĞİT

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI