Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ŞANLIURFA’NIN KALBİ İSTANBUL’DA ATTI

ŞANLIURFA’NIN KALBİ İSTANBUL’DA ATTI
REKLAM ALANI
12.06.2022
A+
A-

 

 

ŞANLIURFA’NIN KALBİ İSTANBUL’DA ATTI

 

 

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nureddin Nebati, İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanındaki Şanlıurfa Tanıtım Günleri kapsamında Haliliye Belediyemizin stantını ziyaret etti.

Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen tanıtım günlerinde Haliliye’nin tarihi ve turistik yönünün tanıtımını yaptı.Bir 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Haliliye Belediyesi de, açtığı stantta ilçedeki tarihi ve turistik alanları misafirlere tanıttı, çeşitli ikramlarda bulundu. Stantta sergilenen Haliliye Belediyesi Geleneksel El Sanatları Merkezinde ortaya çıkarılan el sanatlarından olan tespih, ahşap oymacılığı, bakır ve culha ürünleri de büyük beğeni topladı.

 

 

 

Tanıtım günlerine katılan İstanbullu ve İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalı vatandaşlar etkinlikten memnun olduklarını ve Şanlıurfa’nın tanıtılması açısından önemli bir etkinlik olduğunu söyledi.

Bir 11 kişi görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

 

Bir 15 kişi ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir 11 kişi görseli olabilir

 

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

REKLAM ALANI