Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nizhny Novgorod bölgesinde Birleşik Rusya yeni bir “Belediye Günü” projesi başlattı

Nizhny Novgorod bölgesinde Birleşik Rusya yeni bir “Belediye Günü” projesi başlattı
REKLAM ALANI
09.08.2024
A+
A-

Nizhny Novgorod bölgesinde Birleşik Rusya yeni bir “Belediye Günü” projesi başlattı

2024,

Eylemin başlangıcı partinin halk destek merkezinde gerçekleşti.
Nijniy Novgorod bölgesi valisi Gleb Nikitin , Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri, projenin ana görevinin Nijniy Novgorod sakinlerine ve diğer bölgelerden gelen konuklara bireysel bölgelerin başarılarını anlatmak olduğunu belirtti .

“Her belediyenin kendine has tarihi ve gelenekleri, ekonomik, kültürel, sosyal ve sportif zaferleri vardır. Bu, ayda iki kez belediyelerimizin sakinlerin proje ve girişimlerini hayata geçirme, mahalle dernekleriyle çalışma ve sakinlerin sorunlu sorunları çözmelerine yardımcı olma konusundaki en iyi uygulamalarını paylaşacakları büyük ölçekli bir festivaldir. Genel merkezde belediyenin coğrafi, tarihi ve kültürel özelliklerinin yanı sıra ekonomik ve endüstriyel başarılarına adanmış çeşitli ustalık sınıfları, konserler ve sergiler düzenlenecek” dedi Gleb Nikitin.

“Belediye Günü” Nizhny Novgorod’un Avtozavodsky bölgesinde açıldı.

“İlçemiz uzun yıllardır temizlik ve iyileştirme konusunda lider konumdadır. Tüm federal projelere aktif olarak katılıyoruz. Örneğin FKGS programı kapsamında 32 bölgede çevre düzenlemesi yapıldı ve bu yıl 6 kamusal alan daha düzenlenecek. Ulusal “Güvenli ve Kaliteli Yollar” projesi kapsamında 42 km yol onarıldı. “Siz Karar Verin!” programına göre 19 spor sahası kuruldu,” dedi Avtozavodsky bölgesinin başkan yardımcısı, Birleşik Rusya Marina Demidova’nın yerel şubesinin sekreter yardımcısı .

Etkinlik sırasında partinin genel merkezinde çeşitli sergiler düzenlendi: ulusal kostümlü bebek sergisi “Çok Uluslu Otomobil Fabrikası”, çocuk çizimleri “Otomobil Fabrikası – Çocukların Gözüyle”, “Otomobil Fabrikası” maketleri Geleceğin Bitkisi” Avtozavodsky bölgesini konu alan karikatürlerin çocukların, öğretmenlerin ve velilerin elleriyle sunumu.

Ayrıca katılımcılar Avtozavodsky bölgesindeki mahalle merkezlerinin ve yerel toplum kuruluşlarının en iyi uygulamalarını tartıştılar.

Yine aynı gün, Nizhny Novgorod Bölgesi Yasama Meclisi Başkan Yardımcısı Alexey Antonov, Avtozavodsky bölgesi sakinleri için bir resepsiyon düzenledi.

Hoparlör
Nikitin Gleb Sergeevich
Nikitin Gleb Sergeevich
Partinin Nijniy Novgorod bölge şubesi Sekreteri, Nijniy Novgorod bölgesi Valisi
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#bölgeler
#Nikitin
#Demidova
#kamu destek merkezi
#üst düzey sınıflar
#Sergiler
#gelenekler
#kültür
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-nizhegorodskoj-oblasti-edinaya-rossiya-zapustila-novyj-proekt-den-municipaliteta

 

, , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.