Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE’DE GÜZELLİK MERKEZLERİNE SIKI DENETİM

HALİLİYE’DE GÜZELLİK MERKEZLERİNE SIKI DENETİM
REKLAM ALANI
05.03.2022
A+
A-

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

HALİLİYE’DE GÜZELLİK MERKEZLERİNE SIKI DENETİM
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, güzellik merkezleri ve kuaförlere yönelik denetimlerde halk sağlığı adına kullanılması yasak olan cihazlara el koydu, 3 işyerini faaliyetten men ederek mühürledi.

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “huzur ve güvenin kalbi Haliliye” sloganıyla halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Zabıta Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ilçenin işlek noktalarından biri olan Bahçelievler’deki güzellik merkezlerini ve kuaförleri denetledi. Güzellik merkezleri ve kuaförlere yönelik iş yeri açma ve çalışma ruhsatı kontrollerini yapan ekipler, ruhsatı bulunmayan işletme sahiplerini Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ruhsat birimine yönlendirdi. Denetimlerin yanında kullanılan ürünlerin son kullanma tarihlerini de inceleyen ekipler, maske ve hijyen denetimlerini sağladı. Güzellik merkezlerinde her müşteri sonrası merkezin havalandırılması gerektiğini belirten ekipler, kuaförlerde ise tek kullanımlık ürünler kullanılması noktasında hassas olunması gerektiğini ifade etti.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir
Kurallara uymadığı tespit edilen işyerleri hakkında idari işlem uygulanırken, halk sağlığı adına güzellik merkezlerinde kullanılması yasak olan cihazlara da el konuldu. Zabıta ekipleri tarafından 3 işyeri mühürlenerek faaliyetten men edildi.
Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine gelen talepler doğrultusunda denetimlerin aralıksız devam edeceği ifade edildi.

 

 

REKLAM ALANI