Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Gorno-Altaysk’ta “Unutma, gurur duyuyoruz, koruyacağız” vatansever maratonu düzenlendi

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Gorno-Altaysk’ta “Unutma, gurur duyuyoruz, koruyacağız” vatansever maratonu düzenlendi.

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Gorno-Altaysk’ta “Unutma, gurur duyuyoruz, koruyacağız” vatansever maratonu düzenlendi
REKLAM ALANI
09.08.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Gorno-Altaysk’ta “Unutma, gurur duyuyoruz, koruyacağız” vatansever maratonu düzenlendi

2024,

Etkinlikler Hava Kuvvetlerinin kuruluşunun 94. yıldönümüne adandı
Hava Kuvvetleri gazileri ve savaşçıları, gençlik askeri-yurtsever kulüplerinin aktivistleri, Birleşik Rusya Genç Muhafızları ve cumhuriyet sakinleri, nesillerin üç günlük vatansever maratonuna “Unutmayın, gurur duyuyoruz, koruyacağız” katıldı. .

Animasyon belgesel filmi “Paraşütçü Stepochkin’in Askeri Sırrı”nın galası partinin halk destek karargahında gerçekleşti. Gösterim yönetmen Viktor Khomenko tarafından gerçekleştirildi . Ayrıca SVO katılımcılarının gençleri ve aileleriyle de bir araya gelerek çalışmaları ve yeni projeleri hakkında konuştu.

Karargahta ayrıca Kuzey Askeri Bölge’de ölen Rusya Kahramanı Başpiskopos Mihail Vasiliev’e ithaf edilen “Havadaki Baba” kitabı sunuldu ve “Yeniden Diriliş Mucizesi” adlı belgesel film gösterildi. Film, Sokolniki’deki (Moskova) Hava Kuvvetleri Tapınağı’nın inşasını anlatıyor.

Hava Kuvvetleri Günü’nde “Gökten ve Savaşa!” adlı uzun metrajlı filmin yaratıcılarıyla yaratıcı bir toplantı düzenlendi. Sovyetler Birliği Kahramanı Ordu Generali Vasily Filippovich Margelov’un askeri yolu hakkında . Filmin yönetmeni Oleg Shtrom’dur .

Devlet Duma Milletvekili, Rusya Kahramanı, Rusya Hava Kuvvetleri Komutanı (2009-2016) Vladimir Shamanov, Hava Kuvvetleri’nin kuruluşunun 94. yıldönümünde toplantıya katılan tüm paraşütçüleri tebrik etti.

“Altay Cumhuriyeti askerleri, hava indirme birliklerinin geliştirilmesine ve oluşumuna büyük katkı sağladı. Bugün özel bir askeri operasyonda görevlerini onurlu bir şekilde yerine getiriyorlar. Gerçek vatanseverler yetiştiren askerlerimize ve anne babalarına canı gönülden teşekkür ediyorum!” – parlamenter dikkat çekti.

Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına teknik imkan ve gerekli teçhizatı aktarmak üzere yakın zamanda Donbass’a gideceğini de sözlerine ekledi.

Hoparlör
Şamanov Vladimir Anatolyeviç
Şamanov Vladimir Anatolyeviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Komitesi Başkan Vekili sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları
#Şamanlar
#bölgeler
#Altay Cumhuriyeti
#kamu destek merkezi
#VDVDay
#2 Ağustos
#Festival
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/patrioticheskij-marafon-pomnim-gordimsya-zashitim-proshyol-v-gorno-altajske-pri-podderzhke-edinoj-rossii

, , , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.