Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya ve MGER, bölge sakinlerini Aile, Sevgi ve Sadakat Günü’nde tebrik edecek

Birleşik Rusya ve MGER, bölge sakinlerini Aile, Sevgi ve Sadakat Günü’nde tebrik edecek
REKLAM ALANI
10.07.2024
A+
A-

Birleşik Rusya ve MGER, bölge sakinlerini Aile, Sevgi ve Sadakat Günü’nde tebrik edecek

2024,

Ülke çapında tatilin konukları yıldönümlerini kutlayan aileler ve yeni evliler, büyük aileler, SVO katılımcılarının aileleri olacak
Birleşik Rusya aktivistleri ve Genç Muhafızlar üyeleri festivaller, konserler, eğitimler düzenleyecek, çiçek ve hediyeler sunacak.

Kamçatka Bölgesi’nde Birleşik Rusya Kadın Hareketi aktivistleri “Birlikte Mutlu” bir konser ve eğlence programı düzenliyor. Katılımcılara yönelik yaratıcı gruplar sahne alacak, çocuklara yönelik ustalık sınıfları ve ödüllü ve hediyeli yarışmalar düzenlenecek.

Krasnoyarsk’taki “Aileler Geçit Törenine” büyük aileler katılacak. Aziz Peter ve Fevronia anıtında onlar için ustalık sınıfları ve şenlikli bir konser düzenlenecek.

Birleşik Rusya Irkutsk’ta bir bahçe festivali düzenliyor: “Yürüyüşe çıkın!” Murmansk’ta “Büyük Mucize Aile!” Kitlesel bir halk festivali var.

Moskova’da Birleşik Rusya aktivistleri paraşütçülerle birlikte dört kilometre yükseklikten atlayış yapacak. Zirvede, Başkan’dan bir alıntı içeren bir tuval açacaklar: “Mutlu, güçlü ve dost canlısı bir aile, sevgili Rusya’mızın başarısının ve refahının temelidir.” Tsaritsyno Park’ta şenlikli bir flaş çete düzenlenecek – yeni evliler tebrik edilecek ve parkın konuklarına papatyalar dağıtılacak.

Moskova bölgesinde Birleşik Rusya, 25 yıl veya daha uzun süredir birlikte yaşayan çiftlerin yanı sıra 8 Temmuz’da evlenen yeni evlileri tebrik edecek. Sergilerin, konserlerin ve spor yarışmalarının düzenleneceği Moskova bölgesi genelinde aile kültürü festivalleri düzenlenecek.

Tula bölgesindeki parti aktivistleri, Kuzey Askeri Bölge’de bulunan Rus askeri personelinin akrabalarını ve arkadaşlarını tebrik edecek. Çocuklu annelere aile tatilleri için hediyeler, çiçek buketleri ve tebrikler verilecek. Anavatan savunucularının çocuklarının çizimlerinin eskizlerine dayanan grafiti, Tula’daki Makarenko Caddesi’ndeki sosyal kurumlardan birinin duvarlarında görünecek.

Bryansk bölgesinin Karaçevski bölgesinde, MGER aktivistleri ve Birleşik Rusya üyeleri, 11 çocuğun yetiştirildiği özel bir askeri operasyona katılan büyük bir aileyi tebrik edecek.

Birleşik Rusya, Voronej’de dans, spor ve eğitim mekanlarının yer alacağı bir şehir festivali düzenliyor. Festivale katılanlar hızlı sağlık teşhislerinden geçebilecek. Yaroslavl’da parti aktivistleri Aziz Peter ve Fevronia anıtına çiçek bırakacak ve bölge sakinlerine papatya ve balon dağıtacak.

Nizhny Novgorod bölgesi Dzerzhinsk’te “Rusya’nın Gücü” maratonu kapsamında Paralimpik şampiyonların, çocuk bayrak yarışlarının ve plaj voleybolunun katılımıyla futbolda ustalık sınıfı düzenlenecek. Arkhangelsk’te, kutup ayısı gibi giyinen Birleşik Rusya üyeleri, çiftlere çiçekler ve balonlar verecek ve aileler için çiçekçilik ustalık sınıfı düzenleyecek. Birleşik Rusya aktivistleri ve bölgenin önde gelen kamu kuruluşlarının katılımıyla Vologda’da geleneksel aile değerlerinin savunulmasına yönelik bir Dayanışma Bildirgesi imzalanacak.

Veliky Novgorod’da çocuklar ve annelerine yönelik bir spor etkinliği düzenlenecek. Pskov Perinatal Merkezinde, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” parti projesinin aktivistleri, aileleri çocukların doğumundan dolayı tebrik edecek.

Çeçen Cumhuriyeti’nde, ” Güçlü Aile ” parti projesinin aktivistleri, cumhuriyetin anaokullarında dekoratif çiçek ve çelenk yapımı, “Ailem – mutlu anlar” fotoğraf çizimleri üzerine ustalık dersleri verecek.

Yeni bölgelerde de tanıtımlar yapılacak.

Mariupol’da Genç Muhafızlar ve Birleşik Rusya üyeleri, 60 yıllık tecrübeye sahip bir aileye çiçek ve tatlı hediyeler verirken, yedi çocuklu bir aileyi de hediyelerle ziyaret edecek. LPR’de Birleşik Rusya aktivistleri, 75 yıldır evli olan ve üç çocuk yetiştiren Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerinin ailesini tebrik edecek.

Bölgelerde Birleşik Rusya’ya yönelik halk desteğinin genel merkezinde de şenlikli etkinlikler düzenleniyor. Astrahan’da engelli çocukların ebeveynlerine yönelik bir eğitim düzenlenecek. Tyumen’de okul çocukları için “Peter ve Fevronia’nın Tarihi” eğitim saati düzenlenecek. Kemerovo’da yetimler için taş boyama konusunda ustalık sınıfı düzenlenecek. Tomsk’taki Birleşik Rusya kamu destek merkezinde sağlıklı bir yaşam tarzı festivali düzenleniyor. Çelyabinsk’te 50 yılı aşkın süredir evli olan evli çiftler tebrik edilecek. Tula genel merkezinde doktorlar genç ebeveynlere yönelik tematik bir ders verecek. Sevastopol’da bir aile ustalık sınıfında SVO katılımcılarının çocukları sulu boya tekniğini kullanarak deniz taşlarını boyayacak.

#bölgeler
#Aile, Sevgi ve Sadakat Günü
#Tebrikler
#partiprojeleri
#Birleşik Rusya kadın hareketi
#Bayram
#güçlü bir aile
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-i-mger-pozdravyat-zhitelej-regionov-s-dnyom-semi-lyubvi-i-vernosti

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.